Σουνιο Ναοσ / Traveler - Τα 10 κορυφαία αρχαία ελληνικά αξιοθέατα ... / Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !

Σουνιο Ναοσ / Traveler - Τα 10 κορυφαία αρχαία ελληνικά αξιοθέατα ... / Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !. Στη αρχαϊκή περίοδο αναπτύχθηκε το ιερό του σουνίου, κάτι που αποδεικνύεται από τους κολοσσιαίους κούρους που είχαν στηθεί εκεί. Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα. Στο ακρωτήρι του σουνίου βρίκεται ο ναός του ποσειδώνα, η κορυφή του ισοσκελούς τριγώνου που δημιουργείται με τον παρθενώνα και την αφαία. Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου κατά κατηγορία ξενοδοχείου. Ο νέος ναός ήταν δωρικός περίπτερος, με έξι κίονες στις στενές πλευρές και δεκατρείς στις μακριές (6χ13).

Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής. Επίσης, η ζωφόρος περιέτρεχε και τις τέσσερις πλευρές του πρόναου και όχι μόνο την πλευρά πάνω από την είσοδο. Ακολουθείται ο τυπική σχέση στον αριθμό των κιόνων, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των κιόνων της μακριάς πλευράς είναι 2α+1 των κιόνων της στενής (2χ6+1=13). Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ! Δεν υπήρχε ίσως και καλύτερη θέση απ' αυτήν.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ - STAR TRANSFER ALL ABOUT TRANSFER
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ - STAR TRANSFER ALL ABOUT TRANSFER from startaxi.gr
Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου κατά κατηγορία ξενοδοχείου. Μαρτυρίες δίνουν επίσης οι σοφοκλής (αίας 1235), ευριπίδης ( κύκλωπες 292), παυσανίας (ι, 1) και βιτρούβιος (iv 7). Πριν ολοκληρωθεί η εργασία, ο ναός καταστράφηκε από τους πέρσες. Γιατί το μεγαλείο και η ομορφιά της χώρας μας. Δεν διέθετε εσωτερική κιονοστοιχία στον σηκό μεγαλώνοντας έτσι τη χωρητικότητά του. Αν οι αθηναίοι με τον παρθενώνα τίμησαν την αθηνά, τη μια από τους δύο διεκδικητές της ονοματοδοσίας της πόλης, στο σούνιο αφιέρωσαν τον ναό στον δεύτερο διεκδικητή, στον ποσειδώνα. Ναός του ποσειδώνα, σούνιο, γενικές πληροφορίες. Επίσης, η ζωφόρος περιέτρεχε και τις τέσσερις πλευρές του πρόναου και όχι μόνο την πλευρά πάνω από την είσοδο.

Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !

Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου κατά κατηγορία ξενοδοχείου. Ακολουθείται ο τυπική σχέση στον αριθμό των κιόνων, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των κιόνων της μακριάς πλευράς είναι 2α+1 των κιόνων της στενής (2χ6+1=13). Αν οι αθηναίοι με τον παρθενώνα τίμησαν την αθηνά, τη μια από τους δύο διεκδικητές της ονοματοδοσίας της πόλης, στο σούνιο αφιέρωσαν τον ναό στον δεύτερο διεκδικητή, στον ποσειδώνα. Οι διαστάσεις του στυλοβάτη στην κρηπίδα ήταν 13,47 χ. Ο νέος ναός ήταν δωρικός περίπτερος, με έξι κίονες στις στενές πλευρές και δεκατρείς στις μακριές (6χ13). Επίσης, η ζωφόρος περιέτρεχε και τις τέσσερις πλευρές του πρόναου και όχι μόνο την πλευρά πάνω από την είσοδο. Πριν ολοκληρωθεί η εργασία, ο ναός καταστράφηκε από τους πέρσες. Feb 25, 2016 · παρόλα αυτά, ο ναός του ποσειδώνα είχε αρκετές καινοτομίες: Δεν υπήρχε ίσως και καλύτερη θέση απ' αυτήν. Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής. Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ! Στο ακρωτήρι του σουνίου βρίκεται ο ναός του ποσειδώνα, η κορυφή του ισοσκελούς τριγώνου που δημιουργείται με τον παρθενώνα και την αφαία. Δεν διέθετε εσωτερική κιονοστοιχία στον σηκό μεγαλώνοντας έτσι τη χωρητικότητά του.

Μαρτυρίες δίνουν επίσης οι σοφοκλής (αίας 1235), ευριπίδης ( κύκλωπες 292), παυσανίας (ι, 1) και βιτρούβιος (iv 7). Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ! Στη αρχαϊκή περίοδο αναπτύχθηκε το ιερό του σουνίου, κάτι που αποδεικνύεται από τους κολοσσιαίους κούρους που είχαν στηθεί εκεί. Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα. Δεν υπήρχε ίσως και καλύτερη θέση απ' αυτήν.

Panoramio - Photo of ΝΑΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΟΥΝΙΟ SOUNION POSIDON ...
Panoramio - Photo of ΝΑΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΟΥΝΙΟ SOUNION POSIDON ... from static.panoramio.com
Γιατί το μεγαλείο και η ομορφιά της χώρας μας. Ακολουθείται ο τυπική σχέση στον αριθμό των κιόνων, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των κιόνων της μακριάς πλευράς είναι 2α+1 των κιόνων της στενής (2χ6+1=13). Οι διαστάσεις του στυλοβάτη στην κρηπίδα ήταν 13,47 χ. Δεν διέθετε εσωτερική κιονοστοιχία στον σηκό μεγαλώνοντας έτσι τη χωρητικότητά του. Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής. Αν οι αθηναίοι με τον παρθενώνα τίμησαν την αθηνά, τη μια από τους δύο διεκδικητές της ονοματοδοσίας της πόλης, στο σούνιο αφιέρωσαν τον ναό στον δεύτερο διεκδικητή, στον ποσειδώνα. More images for σουνιο ναοσ » Δεν υπήρχε ίσως και καλύτερη θέση απ' αυτήν.

Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί !

Feb 25, 2016 · παρόλα αυτά, ο ναός του ποσειδώνα είχε αρκετές καινοτομίες: Πριν ολοκληρωθεί η εργασία, ο ναός καταστράφηκε από τους πέρσες. Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής. Γιατί το μεγαλείο και η ομορφιά της χώρας μας. Στη αρχαϊκή περίοδο αναπτύχθηκε το ιερό του σουνίου, κάτι που αποδεικνύεται από τους κολοσσιαίους κούρους που είχαν στηθεί εκεί. Αν οι αθηναίοι με τον παρθενώνα τίμησαν την αθηνά, τη μια από τους δύο διεκδικητές της ονοματοδοσίας της πόλης, στο σούνιο αφιέρωσαν τον ναό στον δεύτερο διεκδικητή, στον ποσειδώνα. Μαρτυρίες δίνουν επίσης οι σοφοκλής (αίας 1235), ευριπίδης ( κύκλωπες 292), παυσανίας (ι, 1) και βιτρούβιος (iv 7). Οι διαστάσεις του στυλοβάτη στην κρηπίδα ήταν 13,47 χ. Δεν διέθετε εσωτερική κιονοστοιχία στον σηκό μεγαλώνοντας έτσι τη χωρητικότητά του. Ναός του ποσειδώνα, σούνιο, γενικές πληροφορίες. Δεν υπήρχε ίσως και καλύτερη θέση απ' αυτήν. Ο ναός του ποσειδώνα έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ! Ακολουθείται ο τυπική σχέση στον αριθμό των κιόνων, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των κιόνων της μακριάς πλευράς είναι 2α+1 των κιόνων της στενής (2χ6+1=13).

Μαρτυρίες δίνουν επίσης οι σοφοκλής (αίας 1235), ευριπίδης ( κύκλωπες 292), παυσανίας (ι, 1) και βιτρούβιος (iv 7). Feb 25, 2016 · παρόλα αυτά, ο ναός του ποσειδώνα είχε αρκετές καινοτομίες: Επίσης, η ζωφόρος περιέτρεχε και τις τέσσερις πλευρές του πρόναου και όχι μόνο την πλευρά πάνω από την είσοδο. Στη αρχαϊκή περίοδο αναπτύχθηκε το ιερό του σουνίου, κάτι που αποδεικνύεται από τους κολοσσιαίους κούρους που είχαν στηθεί εκεί. Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής.

Athens Luxury Transfers - Εκδρομές
Athens Luxury Transfers - Εκδρομές from athensluxurytransfers.gr
Ο νέος ναός ήταν δωρικός περίπτερος, με έξι κίονες στις στενές πλευρές και δεκατρείς στις μακριές (6χ13). Πριν ολοκληρωθεί η εργασία, ο ναός καταστράφηκε από τους πέρσες. Δεν υπήρχε ίσως και καλύτερη θέση απ' αυτήν. Αν οι αθηναίοι με τον παρθενώνα τίμησαν την αθηνά, τη μια από τους δύο διεκδικητές της ονοματοδοσίας της πόλης, στο σούνιο αφιέρωσαν τον ναό στον δεύτερο διεκδικητή, στον ποσειδώνα. More images for σουνιο ναοσ » Οι διαστάσεις του στυλοβάτη στην κρηπίδα ήταν 13,47 χ. Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής. Ακολουθείται ο τυπική σχέση στον αριθμό των κιόνων, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των κιόνων της μακριάς πλευράς είναι 2α+1 των κιόνων της στενής (2χ6+1=13).

More images for σουνιο ναοσ »

Δεν διέθετε εσωτερική κιονοστοιχία στον σηκό μεγαλώνοντας έτσι τη χωρητικότητά του. Ναός του ποσειδώνα, σούνιο, γενικές πληροφορίες. Οι διαστάσεις του στυλοβάτη στην κρηπίδα ήταν 13,47 χ. Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα. Ακολουθείται ο τυπική σχέση στον αριθμό των κιόνων, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των κιόνων της μακριάς πλευράς είναι 2α+1 των κιόνων της στενής (2χ6+1=13). Προσφορές ξενοδοχείων κατά τύπο ξενοδοχείου κατά κατηγορία ξενοδοχείου. Σούνιο (ή κάβο κολώνες ή καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού αττικής. Feb 25, 2016 · παρόλα αυτά, ο ναός του ποσειδώνα είχε αρκετές καινοτομίες: Ο νέος ναός ήταν δωρικός περίπτερος, με έξι κίονες στις στενές πλευρές και δεκατρείς στις μακριές (6χ13). More images for σουνιο ναοσ » Πριν ολοκληρωθεί η εργασία, ο ναός καταστράφηκε από τους πέρσες. Επίσης, η ζωφόρος περιέτρεχε και τις τέσσερις πλευρές του πρόναου και όχι μόνο την πλευρά πάνω από την είσοδο. Μαρτυρίες δίνουν επίσης οι σοφοκλής (αίας 1235), ευριπίδης ( κύκλωπες 292), παυσανίας (ι, 1) και βιτρούβιος (iv 7).

Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα σουνιο. More images for σουνιο ναοσ »

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook